בודק את ההתחברות והרשאת הכניסה…
תכנית העבודה והגדרות המכשיר
בחיבור לשרת נשלחים מועד הקשר ומספר הדיווחים הממתינים, כדי שהתפעול יוכל לזהות מכשירים שלא הסתנכרנו.
הטיוטות נשמרות במכשיר זה. היישום מנסה לסנכרן כשיש חיבור ובחזרה למסך. אין למחוק את נתוני האתר לפני שסונכרנו. גיבוי הטקסטים אינו כולל קובצי תמונות; ניתן לשמור עותק מכל תמונה ביומן.
פתיחת יומן הקפצה
בחירת עבודה לפתיחת יומן
בחרו עבודה ששויכה אליכם כדי לפתוח יומן עבודה או למלא יומן משימה.
יומן עבודה
בחר עבודה מהתכנית.